Despre mine

Lansat în mai 2018 ca proiect pentru cursul de Relații Publice Online pe care îl fac la Master-ul de Comunicare de la SNSPA, TurismBiz.ro este cu siguranță preludiul unei aventuri de savurat pe îndelete… cu un public fidel (asta îmi doresc!). Pentru început, aici veți găsi articole sau mărturii din vacanțele și experiențele actuale sau trecute, interviuri cu oameni mișto din turism sau cu persoane care au avut curajul să iasă din zona de confort și fac (sau au făcut) lucruri spre care noi restul doar tânjim, știri utile sau cele mai fierbinți promoții la bilete de avion ori pachete turistice. Cu puțin noroc însă, această platformă va deveni în curând ”teren” pentru o corespondență despre care ard de nerăbdare să povestesc. Dar toate la timpul lor…

Puțin și despre mine (https://www.linkedin.com/in/mihaela-barbu-48147bb2/ ), căci parca așa se numea și rubrica 🙂 : din 2002 și până în 2015 am lucrat în presa scrisă, la trei ziare. La jumătatea lui 2015, după 10 ani în trustul elvețian Ringier, am făcut switch-ul către o familie mai mică, dar incredibil de crazy (în sensul bun!) și dinamică: Zaga Brand (https://www.linkedin.com/company/zaga-brand/ ). Sunt Senior Specialist PR și se fac aproape trei ani de când primesc cu entuziasm în fiecare dimineață provocările la care ne supun activitățile de promovare a brandurilor și companiilor din portofoliul agenției.

Dar am fost și voi rămâne jurnalist! Iubesc să descopăr subiecte și povești, și zice-se că am și un mic talent într-ale fotografiei. Atât de mic încât îl rodez mai mult pe Instagram (https://www.instagram.com/turismbiz.ro/ ), dar creștem împreună.

În cei 13 ani de jurnalism, cam 12 am avut ”în mână” și domeniul turismului, așa că am avut ocazia să colaborez cu cele mai importante agenții de turism de la noi, cu firme aeriene, dar și cu oficii de turism ale mai multor țări/orașe din Europa.

Iar atunci când nu am timp sau cu cine să călătoresc, mă plimb cu bicicleta prin București. Și redescopăr orașul de fiecare dată, ca un turist care a ajuns pentru prima dată aici!