Reducere fulger la bilete de avion! Azi alegi destinația, partenerul îl găsești mai încolo

În calitate de cetățeană care mai are un pic și face un an de când călătorește singură, mărturisesc că e cel mai neplăcut episod acela în care găsești o ofertă beton dar nu o poți ”înhăța” din lipsă de ”partner in crime”. Unii au nevoie de câteva săptămâni sau luni să se hotărască, alții n-au zile de concediu, plus că mai trebuie să ai și ceva bani în momentul cu pricina. Dar companiile de zbor au găsit soluții pentru astfel de probleme și pentru indeciși, așa că vă aduc în atenție o oportunitate fulger, valabilă doar azi!

Vedere dintr-unul din rooftop-urile Lisabonei, una dintre destinațiile Wizz Air, companie pe care eu am ales-o pentru a veni aici 🙂 

Wizz Air anunță o reducere de 20% pentru anumite zboruri, fără nicio restricție a perioadei de călătorie. Oferta e valabilă doar astăzi, până la miezul nopții (orele Europei Centrale și de Est)! Rețeaua vastă de destinații WIZZ oferă posibilități nenumărate de distracție, fie că pasagerii caută oferte de ultim moment pentru a petrece câteva zile la plajă cu familia, în destinații cu soare tot timpul anului (cum e  Portugalia, de unde vă scriu eu în această perioadă. Nu uitați să urmăriți #JurnaldePortugalia ), sau doresc să facă o surpriză romantică celor dragi… Wizz Air își încurajează de fiecare dată călătorii să descopere noi destinații, așadar astăzi este o zi numai bună pentru a rezerva bilete spre o nouă aventură. Chiar și pentru romanticii incurabili fără pereche există o soluție!

“Flexible Travel Partner” pentru (romantici) indeciși

”Celor dornici să obțină cele mai bune tarife de astăzi, dar nu sunt siguri cine îi va însoți în călătorie, le recomandăm să profite de serviciul “Flexible Travel Partner” al Wizz Air. Pentru o taxă redusă, pasagerii își pot rezerva un bilet fără să fie nevoie să furnizeze numele partenerului lor de călătorie până la check-in”, se arată în comunicatul Wizz Air.

Reducerea se aplică tarifelor ce includ costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 104 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 143 de destinaţii din 44 de ţări.

S-ar putea să ai cel puțin un prieten căruia să-i faci bine dacă shareuiești acest articol! 🙂 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.