Sărbătoare la Wizz Air. Vouchere în valoare de 200 de euro pentru fiecare din pasagerii unei curse – eveniment

Wizz Air sărbătorește săptămâna aceasta 15 ani de la primul său zbor, precum și 200 de milioane de pasageri transportați. Pasagerii unei curse către Katowice, Polonia au fost întâmpinați la sosire cu vouchere în valoare de 200 euro.

Primul zbor al Wizz Air a avut loc pe 19 mai 2004 de la Katowice spre Londra Luton. De atunci, flota companiei a crescut la 112 aeronave Airbus și include inclusiv ultima generație de aparate de zbor A321neo, cu două motoare cu turbină Pratt & Whitney, adică cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume. Pasagerii care aleg să călătorească la bordul noilor aeronave A321neo beneficiază de cele mai mici tarife mulțumită consumului scăzut de combustibil și configurației cu 239 de locuri.

Noutățile ultimelor 12 luni la Wizz Air:

  • a devenit pionierul transportului aerian în Austria prin deschiderea operațiunilor sale de la aeroportul internațional din Viena;
  • a fondat Wizz Air UK, o bază aeriană ce va deține în curând o flotă de 11 aeronave noi Airbus A320 și A321;
  • a sărbătorit aeronava cu numărul 100 printr-un livery special;
  • a deschis la Budapesta cel mai nou centru de training, cu o investiție de peste 300 de milioane de euro;
  • a deschis zboruri comerciale de la cea mai nouă bază WIZZ din Cracovia;
  • alte 256 de aeronave din următoarea generație Airbus A321neo urmează să facă parte din flota WIZZ și să extindă rapid flota companiei.

WIZZ a atins 100 milioane de pasageri în octombrie 2015 și a durat mai puțin de patru ani pentru a dubla acest număr. Pentru a marca această realizare notabilă, toți pasagerii zborului de la Kiev, Ucraina până la Katowice, Polonia au fost întâmpinați la sosire de managementul Wizz Air și al Aeroportului Internațional Katowice, cu o mică petrecere la fața locului și cu vouchere în valoare de 200 EUR.

„Am operat primul nostru zbor în 2004 între Polonia și Regatul Unit, iar astăzi, 15 ani mai târziu, sărbătorim un total de 200 de milioane de pasageri transportați de la 146 aeroporturi din 44 de țări (…). Poziția noastră de lider pe piață și concentrarea noastră asupra regiunii CEE (Central and Eastern Europe) ne oferă un avantaj unic, permițându-ne să intrăm pe o piață încă în creștere, în care ne străduim să atragem noi pasageri, mai degrabă decât să concurăm pentru pasagerii companiilor aeriene deja existente. Avem o comandă de peste 250 de aeronave A321neo, un activ extrem de valoros care schimbă cu adevărat regulile jocului pentru WIZZ, oferind cel mai mic cost unitar și cea mai mică amprentă de mediu per pasager „, József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 112  aeronave Airbus A320 şi A321 – 72 A320, 38 A321 și 2 A321neo –  şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.